Iulian Cristea, nerăbdător înainte de primul său Derby de Cluj: "Știu cum trebuie să tratezi un asemenea meci"

Iulian Cristea, nerăbdător înainte de primul său Derby de Cluj: "Știu cum trebuie să tratezi un asemenea meci"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul în vârstă de 30 de ani speră la un succes în duelul contra rivalei din oraș.

Sosit în pauza competițională la Universitatea, Iulian Cristea se pregătește pentru prima sa experiență în Derby-ul Clujului. Fundașul e obișnuit cu astfel de dueluri și își dorește să întrerupă seria fără succes a "studenților" în confruntările cu CFR. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Eu sper ca la ora jocului să arătam cât mai bine. Eu unul încă nu știu ce înseamnă Derby-ul Clujului, e primul meu derby. Dar știu ce înseamnă să joci un derby, am fost și la FCSB și la Rapid. Știu cum trebuie să tratezi un asemenea meci și sper să-i facem pe suporterii noștri fericiți. Se trăiesc cu nerv, cu dăruire.

Mai ales noi trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte ridicat și să demonstrăm că merităm să fim acolo. E un derby frumos, spectaculos ca și celelalte. Un derby al orgoliilor, cu multă lume, cu mult suspans, dar de această dată sper să ieșim noi învingători.

Era clar că nu vom simți că jucăm în deplasare, de asta încercăm și sperăm să îi facem fericiți și să ne bucurăm la sfârșitul meciului alături de ei. ne dorim să câștigăm. Și astăzi am vorbit cu colegii și cu Mister, am avut ședințe. Ultimele două rezultate în Gruia au fost de 4-0.

Ne dorim să luăm cele trei puncte. Acesta trebuie să fie țelul nostru, să câștigăm fiecare meci și să ne îndeplinim obiectivul", a declarat fundașul.

Derby-ul dintre Universitatea și CFR se va disputa în Gruia, duminică, 4 august, de la 22:00. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CFR Cluj!

Comenteaza