Iuliu Mureşan: Obiectivul e grupele Europa League + Un nou transfer la CFR

Iuliu Mureşan: Obiectivul e grupele Europa League + Un nou transfer la CFR
Preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan, a vorbit despre obiectivele echipei sale pentru noul sezon şi a dezvăluit un nou transfer în persoana mijocaşului brazilian Cristian, care a venit de la AEL Limassol.

Mureşan a vorbit despre planurile CFR-ului după meciul amical cu ASA Târgu Mureş, câştigat cu 4-0.

“Deocamdată sunt mulţumit de toţi jucătorii. Sper că suntem pe o linie bună. Obiectivul e dacă putem să ajungem în grupe în Europa League şi în campionat să terminăm pe podium sau cât mai aproape de podium. Este reconstrucţie. Se vede după numărul de jucători care au venit şi am întinerit mult echipa. Avem perspective bune şi din pepiniera proprie ceea ce până acum nu a fost la CFR. Sper să ajungem în grupele Europa League, deşi va fi greu. Avem o echipă nouă, care e o necunoscută şi pentru mine, dar după cum au jucat azi, parcă am mult mai multă încredere. Am încredere foarte mare în Vasile Miriuţă care este un antrenor foarte bun şi s-a văzut deja munca lui. Noii lideri vor fi Felgueiras, Rada, Deac, Camora, Costea. Pot să vă spun după pregătire şi după primele trei, patru partide, dacă ne vom bate la titlu. Acum e prea devreme să spunem asta. Campionatul nu se câştigă pe la ligă şi pe la federaţie. Erau pe vremuri când unii stăteau toată ziua pe acolo pe holuri şi sprijineau şi lustruiau clanţele, dar noi n-am făcut-o niciodată. Mă bucur pentru Craiova pentru că e o echipă bună şi o zonă de fotbal, de suporteri şi era păcat să nu fie în prima ligă”, a spus şeful din Gruia.

Mureşan a vorbit şi despre un jucător care nu a evoluat sâmbătă.

  "A fost în tribună la acest meci. E un mijlocaș brazilian. Cristian se numește și a jucat la AEL Limassol. Acolo la mijloc am simțit nevoia că trebuie să ne întărim. În atac îi avem e Ogbu, Tade, Guima, dar la mijloc mai avem nevoie", a spus preşedintele clubului CFR.

Mureşan a mărturisit faptul că este în discuţii cu un mijlocaş, un număr opt şi a negat impunerea unui plafon salarial.

Etichete
Comenteaza