Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj: „Vom cere la recurs să se joace şi fără spectatori”

Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj: „Vom cere la recurs să se joace şi fără spectatori”
Comisia de disciplină a hotărât ca derby-ul dintre Universitatea şi CFR Cluj sa se rejoace, iar acest lucru este pe placul Şepcilor Roşii. CFR-iştii sunt, însă, nemulţumiţi, atât de decizie, cât şi de data la care a fost reprogramată partida, cu mai puţin de 48 de ore înainte de meciul cu Steaua, din ultima etapă.

"Eu am fost avertizat de cineva din fotbal, care mi-a spus ca s-a întâlnit cu o mână dreapta a cuiva și m-a avertizat că așa va fi și am crezut şi n-am crezut, dar se pare că așa va fi, parca nu mi-a venit să cred. La comisii așa, parcă a fost un teatru. Eu nu știu de ce au înghesuit meciul, eu cred ca meciul se putea juca foarte bine joi, dupa finala cupei. Probabil că scopul este ca să pierdem noi și să nu fim campioni",  a declarat Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj citat de digisport.ro.

Iuliu Mureşan cere ca jandarmii să asigure paza la meciul din 18 mai şi de asemenea, partida să se joace fără spectatori.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a anunţat ieri că meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj va fi rejucat vineri, 18 mai, de la ora 21.30, pe Cluj Arena.

Etichete
Comenteaza