Jaqueline Cristian își dorește trofeul Transylvania Open 2024: "E cel mai bun turneu WTA 250 din lume"

Jaqueline Cristian își dorește trofeul Transylvania Open 2024: "E cel mai bun turneu WTA 250 din lume"
| Foto: facebook.com/TransylvaniaOpen

Sportiva în vârstă de 25 de ani e pregătită să își asume din nou rolul de "Draculina" în cadrul competiției de la Cluj-Napoca.

Prezenția lui Jaqueline Cristian la Transylvania Open a devenit deja o tradiție, iar jucătoarea aflată pe locul 89 WTA speră să reușească un parcurs cât mai important la turneul ce va avea loc în perioada 3-11 februarie 2024 în BT Arena din Cluj-Napoca.

"Am șansa să încep anul 2024 așa cum mi-am dorit, adică pe tabloul principal în Australia. Cel mai important e că sunt sănătoasă și nu am mai avut deloc probleme cu piciorul.

Sunt pregătită de un 2024 bun. Cel mai mult îmi doresc să încep cu un turneu WTA 250. Sincer, mi-l doresc foarte mult pe cel de la Cluj.

E cel mai bun turneu WTA 250 din lume și e o plăcere să merg să joc acolo. Voi fi 'Draculina', dar turneul va mai fi în octombrie. O rezolvăm noi cumva. Visez la un top 50 WTA", a declarat jucătoarea, potrivit sport.ro.

La precedentele trei ediții ale Transylvania Open, Jaqueline Cristian a jucat de fiecare dată pe tabloul principal, iar cea mai bună performanță a stabilit-o în 2021, când a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Simona Halep.

Comenteaza