Jefte, pe picior de plecare de la CFR Cluj. Viitorul atacantului va fi decis curând

Jefte, pe picior de plecare de la CFR Cluj. Viitorul atacantului va fi decis curând
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj a lăsat de înțeles că jucătorul spaniol nu va mai continua alături de "feroviari".

Înlocuit la pauza meciului cu Farul Constanța, Jefte Betancor a părăsit stadionul din Gruia înainte ca repriza secundă să înceapă.

Deși a pus absența sa de la jocurile următoare pe seama unei accidentări, președintele clubului clujean a lăsat de înțeles că viitorul ibericului nu e alături de CFR Cluj.

"Jefte a avut o accidentare și rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. Rămâne de văzut. Sută la sută vor exista consecințe.

Este un jucător bun, îi doresc să joace așa cum își dorește și el, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten prin modul în care comunici cu un coleg la altul și nu mă refer la Jefte aici.

Trebuie să demonstrezi acest lucru și prin sacrificii, că joci sau nu joci, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporți când nu ești în teren și mă refer aici la orice jucător", a spus Balaj pentru Fanatik.

În cele două perioade petrecute la CFR Cluj, Jefte Betancor a marcat de 5 ori și a oferit 3 pase decisive în 32 de apariții.

Comenteaza