Jocurile Europene Universitare. Echipa de fotbal a UBB Cluj, locul opt în clasamentul final

Jocurile Europene Universitare. Echipa de fotbal a UBB Cluj, locul opt în clasamentul final
Reprezentanta României în turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Europene Universitare, care se desfășoară în Croația, la Zagreb și Rijeka, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a ocupat locul 8 în clasamentul final.

Ardelenii au fost învinși de Universitatea din Montpellier cu 3-0 în primul meci pentru locurile 5-8, iar apoi au cedat la loviturile de departajare, cu 5-6, în fața spaniolilor de la Camilo José Cela, scor 5-6, în ultimul meci de clasament, scrie agerpres.ro.

La volei masculin, echipa Universității ''Vasile Alecsandri'' din Bacău a fost învinsă de Universitatea Tehnică din Munchen cu 3-0 (25-23, 25-18, 29-27) și va juca miercuri meciul decisiv, cu Universitatea din Zagreb, pentru calificarea în sferturi.

Echipa feminină de volei a Universității ''Vasile Alecsandri'' din Bacău a obținut a doua victorie consecutivă, 3-0 (25-17, 25-15, 25-21) cu Universitatea din Lausanne. Băcăuancele, aflate pe primul loc în grupă, vor juca ultimul meci meciuri, cu Northumbria University din Newcastle (Marea Britanie).

 

Etichete
Comenteaza