"Jolly-jokerul" Universității Cluj: ”Acum parcă m-au înjurat mai mult...”

"Jolly-jokerul" Universității Cluj: ”Acum parcă m-au înjurat mai mult...”
| Foto: https://as.ro/

Alex Chipciu (34 de ani) a contribuit la revenirea spectaculoasă reușită de ”U” Cluj în meciul cu Rapid, pe care l-a câștigat 3-2, deși a fost condusă cu 2-0, iar Universitatea se apropie de locurile de play-off. 

A fost fotbal-spectacol în Giuleşti luni seara, iar clujenii au revenit de la 2-0. Alex Chipciu a luat nota 7 în partida cu Rapid. "Jolly-jokerul" din jocul ardelenilor joacă acolo unde e nevoie. Acesta poate fi mutat de antrenorul Sabău pe mai multe posturi pe care se pliază perfect. 

Chipciu a oferit la flash-interviu o serie de declarații spumoase, în stilul deja caracteristic. ”A fost o victorie grea. Cred că și psihic, și fizic suntem foarte obosiți, am și țipat, că atmosfera aici e incendiară. A părut că luăm multe, dar la ocazii cred că am avut 7-2. E bine că am schimbat sistemul din mers. Am început bine, am avut ocazii, ei ne-au văzut slăbiciunile pe benzi…

Am schimbat din mers, suntem fericiți. Suntem fericiți, dar stau și mă gândesc… Următorul meci e cel mai important că e acasă, sper să batem și noi acasă. Fără să caut scuze, la meciul cu Voluntari am fost defavorizați total, am jucat trei meciuri în șase zile. Am jucat la 22:00 cu CFR și la 14:00 cu Voluntari. Căutăm să câștigăm și acasă. E paradoxal, avem un public frumos și nu câștigăm acasă. 

Acum parcă m-au înjurat mai mult, de mamă, de soție, dar parcă îți dă o stare când te înjură, e frumos. Poți doar să te bucuri de o astfel de atmosferă. N-am reacționat în niciun fel la injuriile lor. A fost bine. La atmosfera asta, la toată nebunia, nici nu mai poți să te bucuri că dai gol. Cel mai important e că am câștigat, că toate echipele de acolo de la locul 5 în jos câștigă, nici nu știi cine retrogradează. E campionatul foarte strâns.

Am avut speranțe de play-off de la început. Obiectivul, locurile 7-9, dar cred că avem față de play-off. Putem fi acolo. Sunt multe echipe, Farul, Sepsi, Oțelul. Fotbalul chiar e imprevizibil”, a declarat Alex Chipciu, citat de digisport.ro

După victoria din Giuleşti, Universitatea Cluj a urcat pe locul 7 în clasamentul Superligii. Locurile 1-6 intră în play-off (tur-retur, în total 10 etape), iar locurile 7-16 vor continua în play-out (manșă unică, în total 9 etape).

Comenteaza