Jucătorii CFR-ului, avertizați de conducere: "Trebuie să strângă rândurile, dacă nu, vor fi surprize"

Jucătorii CFR-ului, avertizați de conducere: "Trebuie să strângă rândurile, dacă nu, vor fi surprize"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a comentat în legătură cu prestația echipei din ultima perioadă.

Deși se află la doar o lungime de liderul Superlgii, FCSB, la jumătatea sezonului regulat, CFR Cluj a ratat în repetate rânduri ocazia de a prelua conducerea campionatului. După ultimul episod de acest gen, eșecul suferit de "feroviari" la Sibiu, scor 1-0, Cristi Balaj a luat atitudine.

Președintele formației clujene a lansat un avertisment către jucătorii CFR-ului, anunțând că în iarnă lotul ar putea suferi modificări importante.

"Ideea este că doar jucătorii, alături de staff-ul tehnic, sunt cei care pot schimba lucrurile. Au demonstrat și în meciul cu Farul de acasă și în alte partide că au valoare.

Trebuie să strângă rândurile pentru că dacă nu în iarnă vor fi surprize. Noi monitorizăm, încercăm să le asigurăm cele mai bune condiții, din acest punct devedere nu există rabat, și încercăm să fim aproape de ei.

Faptul că îi sprijinim, că îi încurajăm, că nu vorbesc urât de un jucător anume asta nu înseamnă că nu rezolvăm problemele sau că nu intrăm în vestiar", a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza