Foto Jucătorii echipelor clujene au efectuat primul antrenament sub comanda lui Mircea Lucescu

Jucătorii echipelor clujene au efectuat primul antrenament sub comanda lui Mircea Lucescu
| Foto: frf.ro

"Studenții" Chipciu și Cristea, dar și "feroviarul" Artean au ajuns în cantonamentul de la Mogoșoaia.

După ce runda cu numărul 8 din sezonul regulat s-a încheiat, echipa națională a efecutat primul antrenament în formulă completă. Ultimii ajunși sub comanda lui Mircea Lucescu au fost Alex Chipciu și Iulian Cristea de la Universitatea Cluj și Andrei Artean de la CFR Cluj.

Dacă primii doi au făcut parte din planurile inițiale ale selecționerului și s-au aflat pe lista convocaților încă de la momentul anunțării ei, mijlocașul formației din Gruia se alătură "tricolorilor" după accidentarea lui Mihai Lixandru de la FCSB.

Jucătorii echipelor clujene au efectuat primul antrenament sub comanda lui Mircea Lucescu

Andrei Artean la antrenamentul echipei naționale (foto: frf.ro)

Având în vedere faptul că Universitatea Cluj a jucat luni, la o oră târzie, Alex Chipciu și Iulian Cristea s-au antrenat separat față de colegi, alături de un fost "student", Darius Hîmpea, cel care e preparatorul fizic al primei reprezentative.

Echipa națională a României se pregătește pentru debutul în noua ediție a Ligii Națiunilor. Primul joc va fi în deplasare, împotriva selecționatei statului Kosovo, vineri, 6 septembrie, iar luni, 9 septembrie, "tricolorii" primesc vizita Lituaniei.

Comenteaza