Jucătorul uitat pe bancă la CFR Cluj a fost convocat în lotul preliminar pentru EURO 2024

Jucătorul uitat pe bancă la CFR Cluj a fost convocat în lotul preliminar pentru EURO 2024
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși a evoluat câteva minute în play-off, un "feroviar" ar putea juca la turneul final care începe în mai puțin de o lună.

Arlind Ajeti a început sezonul ca titular în sistemul cu 3 fundași centrali propus de Andrea Mandorlini și părea să fie liderul defensivei și după sosirea lui Adrian Mutu, care a revenit la un sistem cu 4 apărători. Totuși, accidentările i-au dat bătăi de cap, iar cuplul Kresic - Boben a fost preferat pe final de sezon, atât de interimari, cât și de Dan Petrescu.

În ciuda faptului că a prins doar câteva minute în play-off-ul Superligii, fundașul a fost convocat în lotul preliminar al Albaniei pentru EURO 2024. Rămâne de văzut dacă jucătorul în vârstă de 30 de ani va prinde și un loc la turneul final.

"Fundașul echipei noastre, Arlind Ajeti, a fost convocat de selecționerul Albaniei, Sylvio Mendes Campos, pentru meciurile amicale cu Liechtenstein și Azerbaijan, făcând astfel parte din lotul preliminar pentru EURO 2024!

Lotul final al Albaniei pentru turneul din Germania va fi anunțat pe 7 iunie. Felicitări, Arlind! Suntem mândri de tine!", a transmis CFR Cluj.

De la sosirea sa în Gruia, Arlind Ajeti a strâns 25 de meciuri în tricoul vișiniu și a reușit să marcheze de 3 ori.

Comenteaza