Juniorii celor mai importante cluburi de fotbal din ţară se întrec la Cluj. Premiile vor fi înmânate de jucători-vedetă

Juniorii celor mai importante cluburi de fotbal din ţară se întrec la Cluj. Premiile vor fi înmânate de jucători-vedetă
Aproximativ 700 de copii din toată ţara îşi dispută în acest sfârşit de săptămână trofeul primei ediţii a competiţiei "Napoca Junior Cup", turneu care se desfăşoară pe terenurile Bazei Sportive „Unirea”.

Pe parcursul a trei zile, de vineri până duminică, cele 56 de echipe participante de la cele mai importante cluburi sportive din ţară vor juca fotbal neîntrerupt în intervalul orar 9:00-19:00.

Competiţia, menită să promoveze jucătorii cu abilităţi deosebite în fotbal încă de la cele mai mici vârste, va readuce bucuria sportul rege în atenţia publicului în pauza competiţională. 

„În contextul în care fotbalul românesc traversează o perioadă nefastă, iar atenţia cluburilor este orientată preponderent spre jucătorii străini, este nevoie să creştem copii capabili să ne readucă în prim-planul fenomenului la nivel mondial. Pentru ca un fotbalist să reuşească să îşi valorifice talentul şi să se impună la orice echipa ar juca, trebuie să fie educat în spiritul profesionalismului şi a fair play-ului încă de la cele mai mici vârste. Or, prin această competiţie ne dorim să promovăm tinerele talente şi să încercăm să imprimăm un alt tip de mentalitate copiilor care visează să facă performanţă în fotbal", a afirmat Alin Cazan, unul dintre organizatorii cupei.

Turneul se va încheia duminică cu festivitatea de premiere, care se va desfăşura începând cu ora 14:30. Jucătorii clubului de fotbal CFR 1907 Mario Camora, Ionut Rada, Ionut Larie, Sergiu Negrut, Adi Paun şi Roşu Neluţ le vor înmâna tuturor fotbaliştilor diplome şi medalii.

Totodată, vor fi anunţaţi şi câştigătorii tombolei, printre premii regăsindu-se o bicicletă performantă în valoare de 800 de lei, precum şi triocuri orginale oferite de un producător de echipament sportiv.

Festivitatea de premiere va fi urmată de recitalul celebrei trupe The Beat, câştigătorii premiului III în cadrul concursului „Românii au Talent."

Comenteaza