Juniorul de 18 ani care a semnat cu "U" Cluj până în 2030

Juniorul de 18 ani care a semnat cu "U" Cluj până în 2030
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Antonio Suciu, juniorul care a făcut pasul spre prima echipă pe finalul sezonului trecut, a semnat prelungirea contractului cu ”U”. Mijlocașul în vârstă de 18 ani va îmbrăca tricoul alb-negru până în 2030.

Originar din Baia Mare, Antonio Suciu a ajuns în academia clubului Universitatea Cluj în 2021. S-a remarcat în ultimele două sezoane la nivel de juniori, câștigând Liga Elitelor U17 și Supercupa Elitelor U17 în sezonul 2022/2023.

Tânărul mijlocaș a reușit o prestație de excepție în finala Cupei de Tineret cu Farul Constanța de la finalul sezonului trecut. Suciu a marcat golul victoriei pe „Municipalul” din Sibiu și a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

La câteva zile de la câștigarea Cupei de Tineret a urmat debutul în prima echipă, care a venit în semifinala barajului pentru Conference League cu Oțelul Galați.

Sezonul 2023/2024 s-a încheiat cu o convocare în premieră la echipa națională. Acesta a evoluat pentru România U18 în dubla amicală cu Bulgaria. "Îi dorim cât mai multe clipe frumoase în tricoul Universității Cluj!", a transmis clubul clujean. 

Comenteaza