Kapetanos: "Am 10 oferte de la alte formaţii"

Kapetanos:
Pantelis Kapetanos (foto stânga) a intrat în dizgraţia conducerii din Gruia şi va pleca de la Cluj în perioada următoare.

Kapetanos a dus greul atacului ceferist în ultimele sezoane, însă nu mai este dorit la echipă. Acesta câştigă 20.000 de euro pe lună, iar conducerea i-a transmis că e liber să îşi caute o altă echipă, promiţându-i că îl va lăsa să se transfere liber, fără nici o pretenţie financiară. „Am oferte, am avut şi voi luat o decizie în perioada următoare. Am 10 oferte de la alte echipe", a spus Kapetanos. Pe fir a intrat şi Steaua Bucureşti, campioana fiind în căutarea unui atacant de valoare. „Ne interesează, este un marcator adevărat, ştie ce înseamnă Steaua şi eu îl vreau. Dacă va deveni liber, vom negocia cu el, mie îmi place foarte mult", a explicat antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Înainte de a se transfera la CFR, Kapetanos a evoluat la Steaua, fiind adus în România la propunerea lui Ilie Dumitrescu. În iarna trecută, jucătorul a fost ofertat de Standard Liege, echipă antrenată de Mircea Rednic la vremea respectivă.

Etichete
Comenteaza