Kapetanos e bucuros că a ajuns la Steaua: „M-am întors acasă!"

Kapetanos e bucuros că a ajuns la Steaua: „M-am întors acasă!
Pantelis Kapetanos s-a antrenat deja sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua şi a oferit şi un scurt interviu site-ului oficial al roş-albaştrilor. Grecul a mărturisit că a ales să revină în "Ghencea" pentru a câştiga trofee, lucru pe care nu l-a reuşit în precedentul mandat.

„M-am întors acasă, la echipa pe care o iubesc şi alături de care am trăit foarte multe satisfacţii în anii care au trecut. Am venit pentru că aveam o mare nesatisfacţie. În perioada precedentă în care am fost la Steaua am înscris multe goluri şi am fost apreciat, dar n-am reuşit să iau nici un trofeu cu această echipă. Îmi doresc foarte mult să câştig titlul de campion cu Steaua, dar şi Cupa României. Ar fi cea mai mare realizare pentru mine, e visul meu!", a spus Kapetanos, pentru sursa citată.

În perioada petrecută în "Ghencea", Kapetanos a înscris 32 de goluri în 65 de prezenţe, după care a fost trecut pe linie moartă şi a fost salvat de CFR Cluj. În Gruia, grecul şi-a pus serios amprenta pe titlul obţinut în urmă cu două sezoane, iar în cei doi ani petrecuţi la Cluj a marcat de 18 ori în 53 de partide. La Steaua, „Kape" va purta tricoul cu numărul 35.

 

Comenteaza