Karlo Muhar a insistat să plece de la CFR Cluj. Ce motive a invocat croatul

Karlo Muhar a insistat să plece de la CFR Cluj. Ce motive a invocat croatul
| Foto: X/Al Orobah

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a fost cel care și-a dorit despărțirea de clubul din Gruia, susține Cristi Balaj.

După ce a ratat un transfer la Al Wahda, echipă la care a ajuns Philip Otele, Karlo Muhar a revenit sub comanda lui Dan Petrescu și părea ca va continua alături de "feroviari", însă a fost cedat la puțin după celor de la Al Orobah, în Arabia Saudită.

Se pare că mijlocașul și-a dorit să plece din Gruia cu orice preț și a anunțat conducerea că nu se mai poate concentra pe ce are de făcut la CFR Cluj, susține președintele vicecampioana României.

"Legat de Muhar, dorința a fost să nu mai transferăm nimic, decât după play-off. El a vrut neapărat să plece. A zis că nu mai e apt din punct de vedere psihic și că vrea să plece. Nu am avut ce să facem în cazul ăsta.

La ce jucători s-au adus, nu avem cum să spunem că nu s-au făcut investiții și că nu s-a făcut tot posibilul pentru a accede în Conference. În fotbal contează și adversarul. Contează bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Noi în paralel, am făcut achiziții de jucători, care au fost ulterior valorificați. Alții au cheltuit mai mult decât noi și au performanțe mai proaste", a explicat președintele clubului din Gruia la Digisport.

Muhar, care a jucat 97 de meciuri în tricoul CFR-ului și a înscris de 18 ori, a debutat deja pentru noua sa echipă, Al Orobah, fiind integralist în primele două etape din Saudi Pro League.

Comenteaza