Karlo Muhar, la cel mai bun sezon al carierei. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Petrescu

Karlo Muhar, la cel mai bun sezon al carierei. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Petrescu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul CFR-ului traversează cea mai bună stagiune a sa și a explicat cum a reușit să ajungă la cele mai bune cifre ale carierei.

Marcator a două goluri în jocul dintre "feroviari" și Sepsi OSK, ultimul fiind chiar reușita de trei puncte, în prelungirile jocului, Karlo Muhar a ajuns la 10 goluri în actuala stagiune. Pentru jucătorul în vârstă de 28 de ani aceasta e cea mai bună performanță a carierei și a dezvăluit motivul din spatele formei sale.

"Cred că am ajuns la 10 goluri, mă bucur. Sunt foarte încrezător, am încredere în antrenori și în colegi, acesta e motivul pentru care joc așa", a explicat Muhar.

Până să ajungă la CFR, mijlocașul marcase maximum 3 goluri pe sezon, însă din 2022, croatul a strâns 88 de meciuri în tricoul vișiniu, 15 goluri și 4 pase decisive.

Karlo Muhar, mesaj pentru Dan Petrescu

Jucătorul a aflat la finalul partidei dintre CFR Cluj și Sepsi OSK de revenirea tehnicianului și chiar dacă nu a dorit să comenteze întoarcerea lui Petrescu, i-a transmis un mesaj scurt.

"Bine ai venit înapoi! Asta e tot ce pot să îi transmit", a spus Karlo Muhar.

Pe lângă sezonul trecut, când cei doi au colaborat în Gruia, antrenorul român și mijlocașul din Croația au mai lucrat împreună pentru o scurtă perioadă în prima ligă din Turcia, la Kayserispor.

Comenteaza