Konoplyanka, un transfer ratat? Cristi Balaj oferă detalii despre starea ucraineanului

Konoplyanka, un transfer ratat? Cristi Balaj oferă detalii despre starea ucraineanului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia a vorbit despre situația celui mai important nume tranferat de CFR Cluj în perioada de mercato.

Sosirea lui Yevhen Konoplyanka în Superligă a reprezentat o adevărată lovitură. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani are o vastă experiență în meciuri de top și are în palmares numeroase trofee, printre care și cel al Europa League, cucerit alături de Sevilla.

Cu toate acestea, ucraineanul nu a reușit să se impună la CFR Cluj și a prins puține minute. Chiar și așa, Cristi Balaj susține că absența sa se datorează accidentărilor, iar jucătorul se află în faza de recuperare.

"Konoplyanka nu a fost în lot pentru că a avut anumite probleme medicale. S-a decis să facă recuperarea. La fotbal jucătorii se mai și accidentează. Încă este la noi", a explicat președintele CFR-ului pentru Fanatik.

Yevhen Konoplyanka a prins doar 19 minute în tricoul formației din Gruia în actualul sezon. Ucraineanul a evoluat timp de un sfert de oră în returul cu Adana Demirspor din UEFA Conference League și alte 4 minute în Derby-ul Clujului contra Universității.

Comenteaza