Konoplyanka, noul Julio Baptista. Ucraineanul e accidentat din nou

Konoplyanka, noul Julio Baptista. Ucraineanul e accidentat din nou
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cel mai sonor nume transferat de CFR Cluj în perioada de mercato a prins doar 19 minute în tricoul vișiniu.

În august 2018, formația din Gruia îl transfera pe Julio Baptista, jucător trecut pe la Real Madrid, Arsenal și AS Roma, care a acel moment era cel mai sonor nume trecut prin fotbalul românesc.

Transferul s-a dovedit a fi un eșec răsunător, brazilianul fiind remunerat cu 45.000 de euro lunar pentru perioada petrecută în România. În cele 6 luni în care a fost legitimat la CFR Cluj, Julio Baptista a adunat 3 apariții, totalizând 42 de minute.

Situația pare să se repete și în cazul lui Yevhen Konoplyanka. Ucraineanul care are în palmares un trofeu Europa League cucerit cu Sevilla a sosit în țara noastră ca un nume mare, însă a fost aproape invizibil.

Jucătorul ajuns la 34 de ani a strâns doar 19 minute în Superligă și preliminariile Conference League, fiind mai mult accidentat. La restanța cu Sepsi OSK, Konoplynaka a prins banca de rezerve, însă duelul cu Dinamo l-a găsit din nou cu probleme medicale.

"Konoplyanka a avut probleme fizice la ultimul antrenament. Îmi pare rău pentru el. Cu Sepsi a fost pe bancă, dar acum trebuie să facă iar o pauză", a explicat Andrea Mandorlini absența fotbalistului, conform Digisport.

Rămâne de văzut dacă ucraineanul va depăși cele 42 de minute jucate de Julio Baptista sau se va dovedi a fi un nou nume mare care a venit să se pensioneze în Superligă.

Comenteaza