Krasniqi, dorit de trei cluburi din străinătate. Ce sumă cer "feroviarii" în schimbul jucătorului

Krasniqi, dorit de trei cluburi din străinătate. Ce sumă cer "feroviarii" în schimbul jucătorului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Patronul formației din Gruia, Nelu Varga, a dezvăluit că fotbalistul din Kosovo este dorit de trei formații, iar negocierile sunt avansate.

Adus la dorința lui Dan Petrescu la începutul anului, Ermal Krasniqi a avut evoluții consistente care i-ar putea aduce un transfer în străinătate. Jucătorul din Kosovo nu se pliază pe planul tactic propus de Andrea Mandorlini, iar clubul din Gruia încearcă să obțină un profit de pe urma sa.

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunțat că pe adresa formației au sosit trei oferte pentru jucător, iar pentru suma de 5 milioane de euro, "feroviarii" ar fi dispuși să se despartă de kosovar.

"Pentru Krasniqi avem trei oferte în acest moment. Una din Franța, alta din Germania și încă o echipă din Italia. 99% este plecat pentru o sumă de peste 5 milioane de euro. Tratativele sunt avansate, e un jucător foarte bun, de top.

Anul ăsta ne-am focusat să facem bani. Ne-am săturat să fim papagali să aducem bani de acasă. Am plătit datoriile, suntem chiar pe plus acum.

Este an de reconstrucție la CFR Cluj, anunț și fanii pe această cale. Vrem să refacem echipa să avem o balanță financiară solidă apoi să atacăm de la anul Champions League, acolo vreau eu", a declarat Varga pentru iamsport.ro.

Ermal Krasniqi a îmbrăcat tricoul vișiniu de 30 de ori, a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Comenteaza