La CFR începe să reapară optimismul: "jocul este în creştere, am speranţe că vom urca în clasament"

La CFR începe să reapară optimismul:
Grigoraş a obţinut un singur succes în şase partide oficiale pe banca CFR-ului, dar spune că e doar o chestiune de timp până când echipa va începe să urce în clasament.

Antrenorul a primit asigurări din partea conducerii că nu are de ce să îşi facă griji în privinţa postului său, iar acesta poate lucra acum în linişte. „Contează foarte mult să batem pe Oţelul Galaţi, iar apoi sunt convins că vom lega câteva victorii, e nevoie de o descătuşare", a explicat tehnicianul „feroviarilor".

Petre Grigoraş nu are viaţă uşoară la CFR. A preluat echipa într-un moment mai mult decât delicat, după un scandal dintre club şi fostul antrenor Mircea Rednic şi n-a reuşit deocamdată să o ducă în prima parte a clasamentului. În şase partide oficiale în care cpndus CFR-ul, aici incluzând şi meciul din cupă cu FC Braşov, Grigoraş a bifat un singur succes, cu Corona Braşov, ultima clasată. Totuşi, după ultimul meci de campionat, cel cu Petrolul, pierdut cu 3-2 la Ploieşti, antrenorul este optimist şi crede că formaţia sa va începe să urce în clasament. „Este păcat că am pierdut cu Petrolul. Încă mai avem de pus la punct anumite aspecte din jocul nostru, dar pot zice că suntem în creştere. Chiar dacă am pierdut, am făcut cel mai bun meci de când sunt eu antrenor aici şi sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Este foarte important să învingem Oţelul Galaţi în etapa următoare. Sunt convins că vom lega apoi câteva victorii şi vom urca şi în clasament", a mai spus Grigoraş.
Etapa următoare CFR va primi vizita Oţelului Galaţi, apoi va juca în deplasare cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, după care în Gruia va sosi Astra Giurgiu. După meciul cu Astra, „feroviarii" se vor deplasa la Chiajna, iar apoi vor evolua pe teren propriu cu Dinamo.

Apoi, echipa lui Grigoraş va avea parte de două deplasări, la FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş, iar în ultimul meci al turului va evolua pe teren propriu cu Săgeata Năvodari.

 

Comenteaza