Laude pentru antrenorul CFR-ului: "Reușește să transmită jucătorilor din ambiția lui"

Laude pentru antrenorul CFR-ului:
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, a primit laude din partea unui fost internațional pentru parcursul avut până acum în campionat.

Fostul fundaș al Naționalei, Adrian Iencsi, a apreciat jocul echipei din Gruia și îi vede pe ardeleni printre favoriții la câștigarea titlului.

"Îmi place foarte mult jocul CFR-ului, au un joc foarte bun. Miriuță face o treabă excelentă și reușește să transmită jucătorilor din ambiția lui. Eu apreciez foarte mult acest lucru. Îmi place că în acest nou sistem s-a adus mai multă consistență în jocuri, meciurile sunt mult mai aprige și fiecare echipă are șansa ei de a câștiga campionatul", a spus Iencsi, luni, la ZIUAlive.

CFR Cluj ocupă locul 3 în play-off, cu 25 puncte. Sâmbătă, de la ora 20:30, "feroviarii" vor evolua în deplasare cu CS Universitatea Craiova. În ultimul meci de campionat, trupa lui Vasile Miriuță a învins-o pe Astra cu 3-2, fiind al treilea succes bifat cu campioana en-tire din acest sezon.

Adrian Iencsi (42 ani) se află din luna ianuarie pe banca Unirii Jucu. Fostul fotbalist a câștigat 7 trofee interne cu Rapidul în perioada 1997-2004, și are 30 partide și un gol în Echipa Națională.

Vasile Miriuță (48 ani) se află la al doilea mandat în Gruia, având 15 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri cu CFR în actuala ediție a Ligii 1.

Comenteaza