Laurenţiu Reghecampf anunţă că nu mai rămâne la Steaua din sezonul viitor

Laurenţiu Reghecampf anunţă că nu mai rămâne la Steaua din sezonul viitor
Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat, duminică seară, că nu va mai rămâne la echipa stelistă şi în sezonul următor.

"Din vară nu voi mai rămâne la Steaua, eu nu fac jocuri de culise. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri. Sunt multe chestii care m-au deranjat şi în primul rând m-a deranjat atitudinea lor. Este păcat. Eu le-am spus jucătorilor că îmi doresc să câştigăm toate meciurile. Nu am oferte, dar nu e nicio problemă. Probabil voi avea unde să antrenez", a spus Reghecampf la Digisport.

Într-o intervenţie telefonică ulterioară la Digisport, Reghecampf a spus că pentru el este o "mare problemă când pierde". "Am spus că probabil voi pleca de la Steaua, nu am acuzat nimic, ci doar am fost nemulţumit de unii dintre jucători. Ca să rămân trebuie să se schimbăm multe. Nu pot să-l acuz pe Iancu de blat, dar nu a avut atitudine azi. Rămân la Steaua dacă se aduc jucători".

Laurenţiu Reghecampf a preluat echipa Steaua la începutul acestui sezon, reuşind să câştige titlul de campioană şi să ducă echipa până în optimile Ligii Europa.

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică seară, cu scorul de 5-2 (4-1), de echipa Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, suferind prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie de campionat.

 

Comenteaza