Laurenţiu Reghecampf: Cel mai frumos fotbal îl joacă Steaua, suntem cea mai bună echipă

Laurenţiu Reghecampf: Cel mai frumos fotbal îl joacă Steaua, suntem cea mai bună echipă
Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu CSMS Iaşi, scor 3-1, că formaţia sa joacă cel mai frumos fotbal din Liga I.

"O victorie meritată. Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă puternică, că merităm să fim pe primul loc. În momentul de faţă este o diferenţă enormă. Am văzut că sunt unii oameni care spun că joacă cel mai frumos fotbal din România, dar cred că aceşti oameni se joacă cu cuvintele. Cel mai frumos fotbal îl joacă Steaua şi suntem şi cea mai bună echipă. Am dedicat această victorie lui Pârvulescu şi Rusescu. Paul Pârvulescu este puţin mai grav, a scuipat sânge la pauză, după ce a primit o lovitură în plămânul drept. Am pierdut doi jucători importanţi şi sperăm să-i recuperăm repede. Cred că Raul Rusescu va reveni până la meciul cu Rapid. Are o plagă deschisă în frunte şi sper să nu se infecteze. Dacă vom câştiga în următoarele patru etape vom fi campioni cu siguranţă", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist şi-a lăudat jucătorii că au reuşit să revină de la 0-1: "În prima repriză nu am reuşit ceea ce ne-am propus, am încercat să jucăm 4-1-4-1 pentru a bloca mijlocaşii lor defensivi şi pentru a pune presiune. E de lăudat că am revenit de la 0-1. Pe Tănase l-am băgat în locul lui Râpă pentru a schimba, iar el este de lăudat pentru că a intrat foarte bine în joc".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I în care oaspeţii au marcat primii.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Chipciu '45+2, Pintilii '59 şi Tatu '85, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Cl. Tudor, în minutul 15, din penalti.

 

Etichete
Comenteaza