Le-au scos handbalul din cap: “U” Jolidon a făcut instrucţie cu PAOK Salonic

Le-au scos handbalul din cap: “U” Jolidon a făcut instrucţie cu PAOK Salonic
Echipa de handbal feminin s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale Cupei EHF după o dublă victorie cu formaţia PAOK Salonic, din Grecia.

"Studentele" au disputat în weekend două meciuri cu PAOK Salonic pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei EHF şi au obţinut biletele pentru faza următoare a competiţiei fără nici un fel de problemă. În primul joc care s-a disputat sâmbătă, "U" s-a impus cu 39-25, după un meci controlat pe toată durata de clujence. Ieri s-a jucat şi manşa secundă, iar formaţia ardeleană s-a impus cu 32-28 calificându-se, astfel, în optimile Cupei EHF la handbal feminin. "Felicit toată echipa, a fost foarte important şi primul meci pe care l-am câştigat la o diferenţă considerabilă. Sunt mulţumit şi sper să continuăm parcursul european şi să ajungem cât mai departe. Fetele merită felicitate, au muncit mult , iar rezultatele se văd", a spus antrenorul Horaţiu Paşca.

În Liga Naţională, "U" ocupă locul 6, cu 15 puncte. Lideră este HCM Baia Mare, cu 7 victorii din 7 posibile, pe poziţia secundă e Corona Braşov, iar podiumul e completat de HCM Roman.

 

Etichete
Comenteaza