Legendarul căpitan al lui Inter, adversara CFR-ului în Europa, vrea un trofeu pentru italieni în acest sezon

Legendarul căpitan al lui Inter, adversara CFR-ului în Europa, vrea un trofeu pentru italieni în acest sezon
Javier Zanetti, căpitanul lui Internazionale Milano, în vârstă de 39 de ani, îşi propune să joace cel puţin până la sfârşitul sezonului şi poate încă un an după aceea. Fotbalistul argentinian speră ca formaţia sa, care va întâlni CFR Cluj în şaisprezecimile Europa League, va reuşi să obţină un trofeu.

„Sper că va fi un an bun pentru toţi de la Inter. Desigur, ne dorim un sezon reuşit şi să sperăm că vom reuşi o performanţă importantă până la sfârşitul anului", a precizat Zanetti, în primul interviu din acest an, acordat televiziunii italiene Sky Sport Italia, citat de site-ul oficial al lui Internazionale Milano.

Întrebat dacă se poate afirma că Zanetti va mai juca cu siguranţă cel puţin încă un an fotbalistul argentinian a afirmat: „Asta este ce îmi doresc. Vreau să închei acest sezon cât pot de bine şi dacă mă simt la fel ca acum să joc încă un an".

Zanetti speră că antrenorul lui Inter, Andrea Stramaccioni, mai tânăr decât el, va ridica la sfârşitul sezonului primul său trofeu la seniori: „Sperăm să-l ajutăm să obţină acest prim trofeu având o campanie excelentă şi câştigând ceva la sfârşitul ei - astfel toată familia Inter va fi fericită, nu doar antrenorul", a menţionat fotbalistul, conform sursei amintite.

Născut în 1973 în Argentina Javier Zanetti joacă la Inter Milano din 1995, strângând 587 de partide, respectiv 12 goluri. El a preluat banderola de căpitan în 1999. Zanetti este totodată fotbalistul argentinian cu cele mai multe selecţii în echipa naţională, 145, pentru care a înscris de 5 ori.

CFR Cluj va întâlni Internazionale Milano în dublă manşă, în şaisprezecimile Ligii Europa. Meciul tur se va disputa pe 14 februarie 2013, la Milano, în timp ce returul este programat pe 21 februarie, la Cluj.

Comenteaza