Leo Meindl crede încă în câștigarea titlului: "Trebuie să uităm ce s-a întâmplat la Oradea și să evoluăm mai bine acasă"

Leo Meindl crede încă în câștigarea titlului: "Trebuie să uităm ce s-a întâmplat la Oradea și să evoluăm mai bine acasă"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul brazilian a fost cel mai bun om al celor de la U-BT Cluj-Napoca în al doilea meci al finalei Ligii Naționale.

Conduși cu 2-0 la general după partidele de la Oradea, "studenții" revin pe teren propriu și au nevoie de evoluții mult mai bune decât cele din arena rivalei.

Leo Meindl e conștient de situația complicată în care se află echipa clujeană, însă e încrezător că fanii vor juca un rol important în următoarele meciuri ale finalei.

"Nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, altceva nu se prea poate spune. Au trecut primele două meciuri, trebuie să ne resetăm mintea și să revenim la ceea ce știm noi.

Trebuie să uităm ce s-a întâmplat la Oradea și să evoluăm mai bine acasă. Vom încerca să ne apărăm propriul teren, avem încredere, mai ales că vom fi susținuți de către fani.

Au fost multe probleme în jocul nostru, în special în atac. Nu am luat cele mai bune decizii, dar am suferit și ca energie. Nu am avut energia necesară să câștigăm, am pierdut recuperări decisive. Trebuie să fim mult mai buni!", a declarat brazilianul.

În cel de-al doilea meci al finalei dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, Leo Meindl a fost cel mai bun marcator al echipei pregătite de Mihai Silvășan, cu 21 de puncte și 3 recuperări.

Comenteaza