Liga I își trage cortina, „U” Cluj jucând cu Ceahlăul

Liga I își trage cortina, „U” Cluj jucând cu Ceahlăul
Universitatea Cluj va juca miercuri ultimul meci din acest sezon al Ligii I pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamț.

Deși e retrogradată matematic, echipa antrenată de Adrian Falub mai are un meci foarte important de disputat în acest sezon. Este vorba de finala Cupei României, care va avea loc duminică la București, împotriva FC Steaua. Până atunci însă, „U” își va lua la revedere de la Liga I în fața propriilor suporteri, Ceahlăul Piatra-Neamț - o altă echipă retrogradată - venind pe Cluj Arena miercuri de la ora 16:45.

Soarta clubului de după finala de cupă din weekend rămâne un necunoscut total, dat fiind că patronul Florian Walter este de negăsit și arestat în lipsă. Prezența echipei în Liga a II-a este pusă la îndoială datorită acutelor probleme financiare pe care clubul le are, iar o eventuală cădere până în Liga a IV-a ca urmare a falimentului reprezintă o posibilitate reală.

Primarul Emil Boc a încercat zilele trecute să asigure fanii lui „U” că viitorul clubului va fi unul reușit. „Universitatea Cluj nu va dispărea, acest lucru este foarte clar şi foarte sigur. Dacă, Doamne fereşte nu va reuşi să rămână în continuare în prima divizie, vom relua de acolo, din divizia a doua şi vom construi o altă echipă,” a spus edilul. „Am gândit o strategie de rezervă de a implica la Cluj comunitatea de afaceri, de a reclădi Universitatea, dacă Doamne fereşte se va ajunge la o situaţie mai dificilă din punct de vedere financiar şi fotbalistic de retrogradare.”

Soarta multor jucători ai echipei este necunoscută, plecările fiind inevitabile odată cu retrogradarea în liga secundă. În aceste condiții, în meciul de miercuri împotriva Ceahlăului am putea vedea unele nume noi, sau jucători care nu au prins prea multe minute pe teren în acest sezon. 

Cu ocazia acestui ultim meci de pe teren propriu, conducerea clubului a scos la vânzare bilete cu preț special. 10 lei va costa un bilet cu intrare generală, valabil pentru peluză, tribuna I și tribuna a II-a. Biletele de la zonele VIP vor rămâne cu prețurile normale, între 50 și 100 de lei. Biletele se vor vinde marți, în intervalul orar 12:00 - 20:00, iar miercuri, în ziua partidei, între orele 10:00 și 16:45.

De asemenea, biletele rezervate suporterilor lui „U” pentru finala Cupei României se vând marți și miercuri, între aceleași ore. Tichetele rămase nevândute în peluza Universității vor putea fi achiziționate de la casele Arenei Naționale, în ziua finalei.

Comenteaza