Lista neagră a campioanei. Cei patru jucători de care CFR Cluj se desparte la finalul sezonului

Lista neagră a campioanei. Cei patru jucători de care CFR Cluj se desparte la finalul sezonului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialii formației din Gruia pregătesc deja strategia pentru stagiunea viitoare, iar câțiva fotbaliști nu intră în planurile "feroviarilor".

Cu șanse minime în lupta pentru un nou titlu, clujenii se gândesc deja cum își vor putea recupera coroana în sezonul următor și pregătesc curățenia în lot. Mai mulți jucători care au prins minute puține sau au dezamăgit se vor despărți de CFR Cluj în perioada următoare, susține Spotmedia.

Primul pe lista neagră a campioanei este Cristian Bălgrădean, portarul ajuns a treia opțiune, după Simone Scuffet și Răzvan Sava. Situația sa se va complica și mai tare, după transferul lui Cătălin Căbuz și revenirea lui Otto Hindrich, astfel încât goalkeeper-ul în vârstă de 35 de ani va fi îndepărtat.

Un alt fotbalist care nu va mai continua la CFR Cluj este Bogdan Țîru. Transferat în perioada de mercato din iarnă, fundașul central l-a dezamăgit pe Dan Petrescu, a prins doar 242 de minute în tricoul vișiniu, iar plecarea sa e iminentă.

Intrat în dizgrația conducerii, Mihai Bordeianu va pleca și el din Gruia. Considerat o piesă importantă în anii trecuți, mijlocașul central nu mai este pe placul șefilor campioanei și va fi nevoit să își caute o nouă echipă.

Lista e încheiată de Gabriel Debeljuh, atacanul care încă se recuperează după accidentarea suferită în vara anului trecut. La fel ca în cazul lui Bordeianu, jucătorul croat a avut o dispută cu oficialii din Gruia, iar în urma conflictului a decis să nu semneze prelungirea contractului scadent la finalul stagiunii.

Comenteaza