Liviu Ganea, noi acuze la adresa CFR-ului: ”Aveam de luat 60.000 de euro, în România e posibil orice”

Liviu Ganea, noi acuze la adresa CFR-ului: ”Aveam de luat 60.000 de euro, în România e posibil orice”
| Foto: digisport.ro

Fostul atacant al campioanei a vorbit din nou despre datoria pe care clubul clujean o are față de el pentru perioada în care a jucat în Gruia.

Vârful sosit de la Dinamo la CFR Cluj a evoluat pentru “feroviari” în perioada 2012-2014. Totuși, aventura sa în Gruia a fost una presărată cu multe accidentări, care l-au făcut, în cele din urmă, să își încheie cariera înainte de 30 de ani. Atacantul se afla în lotul campioanei când clubul clujean a intrat în insolvență și nu s-a ferit să afirme, în mai multe rânduri că “feroviarii” au față de el o datorie de 60.000 de euro.

Fostul fotbalist a vorbit din nou despre restanțele finalnciare și a făcut dezvăluiri din timpul procesului. “Aveam de luat 60.000 de euro de la CFR Cluj. Nu i-am luat. Nu a luat nimeni niciun ban.  Clubul a luat bani de la televiziune, dar noi nu ne-am primit banii atunci. În România e posibil orice. Am pierdut toate procesele la Curtea de Apel de la Cluj. Am câștigat toate procesele la Tribunal, dar am pierdut la Curtea de Apel.

A fost o anumită judecătoare. Una singură a judecat toate cazurile și toată lumea a pierdut. Nu, în niciun caz nu a fost coincidență! Dacă te informezi, vezi că ea e foarte vestită în Cluj. Dacă o persoană puternică din Cluj avea probleme, era judecat de această doamnă. Avocații ne ziceau că mergem degeaba la Cluj. La CFR au fost lucrurile puse într-o asemenea manieră încât se știa ce urmează. Ei știau, noi nu știam! Știau exact ce se va întâmpla. Toți știau ce e de făcut”, a declarat Liviu Ganea pentru GSP.

Atacantul a evoluat timp de două sezoane pentru CFR Cluj, însă a strâns doar șase apariții în tricoul vișiniu.

Comenteaza