Video Locul de baraj, obiectivul Unirii Dej pentru finalul de sezon: "Mai avem două meciuri foarte importante și sperăm"

Locul de baraj, obiectivul Unirii Dej pentru finalul de sezon: "Mai avem două meciuri foarte importante și sperăm"
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Antrenorul Dragoș Militaru a vorbit despre șansele formației sale de a se duela cu o echipă din Superligă pentru promovare.

Unirea Dej a obținut primul succes în play-off, 1-0 contra Gloriei Buzău, și a revenit în lupta pentru locurile de baraj. Tehnicianul formației din județul Cluj, Dragoș Militaru, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și a confirmat că obiectivul Unirii Dej e clasare pe unul dintre locurile de baraj.

"Am crezut mereu că trebuie să ne vină și nouă rândul. Am muncit foarte mult, am trecut prin multe în play-off, am suferit, am și pierdut, am fost și egalați când poate meritam să câștigăm.

Am făcut puncte importante pe terenuri adverse și cred că băieții meritau, au muncit foarte mult pentru această victorie. Mă bucur că suntem încă în cărți pentru locul de baraj, depindem doar de noi.

Vreau să rămânem modești, să muncim la fel de mult. Tot timpul am crezut că avem o șansă și vreau să profităm de ea. Intrând în play-off ne-am propus să ajungem pe un loc direct promovabil.

Apoi, trecând etapele, ne doream să jucăm din ce în ce mai bine și să vedem ce putem face, cu speranța că vom fi pe un loc de baraj. Acesta a fost gândul nostru în permanență, nu ne-am abătut de la el niciodată. Mai avem două meciuri foarte importante și sperăm", a spus antrenorul la finalul partidei.

Pentru Unirea Dej urmează un nou meci pe teren propriu, împotriva Politehnicii Iași, iar play-off-ul se va încheia cu un duel în deplasare, contra celor de la Oțelul Galați.

Comenteaza