Louis Munteanu, șanse din ce în ce mai mari de a ajunge în Gruia. Varga: "Mi-aș dori să fie pe teren la meciul cu Rapid"

Louis Munteanu, șanse din ce în ce mai mari de a ajunge în Gruia. Varga: "Mi-aș dori să fie pe teren la meciul cu Rapid"
| Foto: farulconstanta.com

Patronul formației clujene e convins că poate încheia tranzacția care îl va aduce pe internaționalul român la CFR.

Nelu Varga și-l dorește cu orice preț pe Louis Munteanu și e încrezător că transferul atacantului în vârstă de 22 de ani se va realiza cât mai curând. Patronul CFR-ului a dezvăluit că șansele unei mutări au crescut față de ziua de ieri și speră ca atacantul să fie pe teren la meciul cu Rapid, din a doua etapă a Superligii.

"Marți credeam că procentul de realizare al transferului lui Louis Munteanu era de 60%. Azi, eu spun că a urcat la 70%. Mi-aș dori să definivăm cât mai repede, iar el să fie pe teren la meciul cu Rapid. Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea, eu știu ce vreau.

Nu poate nimeni garanta că se face, dar eu sunt optimist. Sunt sigur că un fotbalist ca Louis și-ar dori să lucreze la vârsta asta cu un antrenor de valoarea lui Dan Petrescu și să-l aibă patron pe Neluțu Varga", a spus finanțatorul clubului din Gruia pentru Digisport.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid, din cea de-a doua rundă a sezonului regulat al Superligii, e programată sâmbătă, 20 iulie, de la 22:00.

Comenteaza