Lucas Masoero, surprins de Superligă: "Nivelul campionatului e foarte bun"

Lucas Masoero, surprins de Superligă: "Nivelul campionatului e foarte bun"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul Universității Cluj a debutat în tricoul alb-negru la Arad, în victoria "studenților" cu 1-0.

Integralist în victoria contra celor de la UTA, Lucas Masoero se felicită pentru alegerea făcută când a decis să se alăture "Șepcilor roșii". Argentinianului îi place orașul și se declară surprins de nivelul bun din Superligă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Primul meci a fost foarte frumos, atât rezultatul, cât și performanța echipei. Am luptat mult, au fost situații grele, dar ne-am descurcat chiar și în 10 oameni. Întotdeauna mă antrenez ca să fiu în primul 11, toți ne dorim asta.

Am avut două săptămâni la dispoziție, am jucat într-un amical și mă gândeam că aș putea juca și în cel oficial. Nivelul campionatului m-a surprins, e foarte bun. În Rusia era mai fizic, aici e mai tehnic, asta e prima impresie. Sunt pregătit să văd fanii. Am fost aici la meciul cu Poli Iași și a fost foarte frumos.

Aveam nevoie să joc în fața unor asemenea fani. Am primit imagini și de la Derby, a fost foarte frumos. Am stat 2-3 săptămâni aici, iar orașul e foarte frumos. Partea bună e ca vremea îmi place, îmi doream să fiu într-un oraș ca acesta. E ușor să te adaptezi aici", a spus stopperul.

Primul meci pentru Lucas Masoero în fața fanilor Universității Cluj va fi sâmbătă, de la 21:30, împotriva celor de la CS U Craiova. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Universitatea Craiova!

Comenteaza