Lui Tim Câmpeanu i s-ar putea amputa degetul mare de la piciorul drept!

Lui Tim Câmpeanu i s-ar putea amputa degetul mare de la piciorul drept!
Invitat la emisiunea „Fără Fileu”, de la Realitatea FM Cluj, Remus Câmpeanu a făcut un anunţ tulburător pentru suporterii Universităţii. Fostul preşedinte al „Şepcilor Roşii” a spus că nepotului său, Tim Câmpeanu, care trăieşte din 1988 în Germania, i s-ar putea amputa degetul mare de la piciorul drept.

„A avut o necroză la deget. A fost consultat de medici şi verdictul a fost că, fără să-i amputeze degetul, nu scapă. Chiar au existat şi voci care au susţinut că ar trebui să îl amputeze de la gleznă în jos". Septimiu Câmpeanu a venit la Cluj pentru o săptămână în această vară, când a urmărit şi un antrenament al Universităţii. „ A fost discret, nu a vrut să se ştie că a venit. A trebuit să se retragă din fotbal, în ultima vreme lucra la echipa secundă a clubului Fortuna Dusseldorf. A fost şi contabil şef la o instituţie de stat din Germania", a mai adăugat Remus Câmpeanu.

Lui Septimiu Câmpeanu i s-a propus să antreneze Universitatea Cluj, înainte de preluarea clubului de către Florian Walter. „ A refuzat, erau prea puternice sentimentele ce-l legau de club", a explicat Remus Câmpeanu. Un foarte bun executant de lovituri libere, atacantul Tim Câmpeanu a purtat tricoul cu numărul 10 la „U" (1974-1982, 1984-1988), formaţie pentru care a înscris 96 de goluri în 220 de meciuri.

 

Comenteaza