Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului în turul 3 preliminar UEFA Conference League. Returul se joacă la Cluj

Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului în turul 3 preliminar UEFA Conference League. Returul se joacă la Cluj
| Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

CFR Cluj s-a calificat în returul UEFA Conference League dup victoria în „deplasare” cu Neman Grodno și va întâlni formația israeliană Maccabi Petah Tikva.

CFR Cluj a eliminat-o pe Neman Grodno (Belarus) după ce s-a impus cu 5-0 în „deplasarea” din Ungaria. În turul din Gruia, vișinii au remizat alb, 0-0. Acum, elevii lui Dan Petresc vor întâlni Maccabi Petah Tikva în turul al treilea prelimilar din UEFA Conference League.

Formația din Israel a pierdut cele două meciuri cu portughezii de la Braga (0-7 la general), din preliminariile Europa League și va juca împotriva „feroviarilor”.

În cel de-al treilea tur preliminar al UEFA Conference League, trupa din Gruia va disputa dubla în zilele de 8 și 15 august, iar turul se joacă la Cluj.

„Manșa tur se joacă în Bulgaria, la Sofia, pe 8 august!”, a anunțat CFR Cluj.

Cine este Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului în turul 3 Conference League

Lotul celor de la Maccabi Petah Tikva este cotat la 8,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cel mai scump jucător din lotul lui Maccabi este Idan Toklomati un atacant în vârstă de 19 ani.

Sezonul trecut (2023-2024), Maccabi Petah Tikva a câștigat Cupa Israelului, iar astfel a obținut un bilet pentru cupele europene, deși în campionat a terminat  pe poziția a opta.

Adversarii CFR-ului au piedut Supercupa Israelului la jumătatea lunii iulie. Au fost înviși cu 2-0 de Maccabi Tel Aviv, echipă proaspăt eliminată din turul al doilea UEFA Champions League de fromația bucureșteană FCSB. 

Comenteaza