Machado îşi anunţă o revenire spectaculoasă: „M-am întors acasă, voi avea un sezon bun!"

Machado îşi anunţă o revenire spectaculoasă: „M-am întors acasă, voi avea un sezon bun!
Gabriel Machado se antrenează sub comanda lui Mihai Teja în Antalya, iar în următoarele zile va semna şi contractul cu „U". Brazilianul se declară fericit că va reveni la Cluj, oraş despre care spune că e a doua sa casă.

Gabriel Machado s-a întors la Universitatea, echipa despre care el spune că i se potriveşte ca o mănuşă. Brazilianul va semna în următoarele zile contractul cu noua şi vechea sa formaţie, urmând să se lupte cu Vali Lemnaru pentru un post de titular. Machado va mai avea de furcă şi cu atmosfera de pe Cluj Arena, o mare parte a suporterilor anunţând că nu l-au iertat pe brazilian pentru ieşirea necontrolată de la un meci de acum doi ani, cu CS Mioveni.

La finalul acelei partide, încheiate la egalitate, 2-2, Machado a arătat semne obscene spre un grup de fani de la tribuna I. Şi-a cerut scuze imediat, spunând că a reacţionat la nervi, însă suporterii au fost greu de înduplecat, iar jucătorul a fost vândut la Steaua. Machado a ajuns să fie huiduit şi înjurat de oamenii care cu câteva luni înainte îi cântau numele, iar acum promite să se revanşeze. „Mă simt bine acum că am ajuns la mine acasă. „U" Cluj este a doua mea casă după Brazlia.
Mă simt foarte bine, iar băieţii m-au primit foarte bine, la fel şi antrenorul. Sunt convins că voi avea un sezon bun!", a spus brazilianul într-un interviu acordat televiziunii Digisport.

După plecarea de la „U", cariera lui Machado a luat-o la vale. Din păcate pentru brazilian, în „Ghencea" n-a primit prea multe şanse şi, pentru ca „meniul" să fie complet, s-a accidentat grav şi a lipsit opt luni. Norocul părea să-i fi surâs, totuşi, iar brazilianul a semnat ceea ce se anunţa a fi contractul vieţii, cu Rayo Vallecano, în Primera Division. Lucrurile s-au întâmplat exact pe dos, după cum povesteşte chiar el. „Am plecat de la Steaua, în Spania, la Rayo Vallecano. În contract aveam o clauză care preciza că dacă nu trec examenul medical transferul cade. Doctorii mi-au descoperit problemă la genunchi, dar preşedintele mi-a propus să fac un tratament timp de 15 zile. Apoi, m-a propus la trei echipe, să merg să joc şase luni. Am ajuns la Hercules Alicante, dar după primul antrenament am simţit dureri şi am fost nevoit să stau trei luni. Aşa că mi-am reziliat contractul. Am făcut recuperare la Gremio, iar în august m-am întors în Europa, în Suedia. După o lună am avut o altă problemă medicală. Mi s-a sugerat să mă operez, dar când m-au deschis au văzut că nu am nimic. Am urmat un proces de recuperare cu echipa medicală de la FC Basel. În iarnă m-a sunat domnul Walter şi mi-a propus să revin la „U", aşa că am acceptat imediat", a povestit atacantul brazilian aventura ultimulor doi ani. Machado s-a antrenat deja cu „studenţii" şi spune că se simte bine. „Deja fac antrenament normal, chiar azi (ieri - n.red) m-am antrenat foarte bine, fără dureri şi cred că va fi bine şi voi avea un sezon bun. Nu regret că n-am reuşit la Rayo, Dumnezeu are planurile Lui. Poate nu era momentul să ajung la Rayo, într-o ligă bună. Acum mă interesează să fiu sănătos", s-a încurajat noul atacant al lui „U".

Gabriel Machado va semna contractul cu Universitatea în perioada următoare, atunci când în cantonament e aşteptat să ajungă şi principalul finanţator, Florian Walter. Machado ar putea redebuta pentru „U" într-un meci oficial tocmai împotriva Stelei, echipa care l-a transferat de la Cluj în ianuarie 2012.

Etichete
Comenteaza