Machado revine la “locul faptei”. Cum îl vor primi fanii

Machado revine la “locul faptei”. Cum îl vor primi fanii
Atacantul brazilian al Stelei va evolua pentru prima dată împotriva fostei sale echipe. Machado a părăsit Universitatea Cluj în iarnă, după un scandal cu suporterii, pe care fanii lui “U” nu l-au uitat.

În ultimul meci din 2011 de pe Cluj Arena, "U" remiza cu Dacia Mioveni (2-2) şi provoca o minirevoltă la stadion, unde suporterii i-au aşteptat pe jucători să le ceară socoteală. Însă cel mai contestat a fost, de departe, Gabriel Machado, care a intrat în conflict deschis cu fanii după ce le-a arătat semne obscene. Ulterior, Machado şi-a cerut scuze, dar a fost îndepărtat de la echipă şi vândut Stelei.

"Am greşit, regret în fiecare zi. Eram foarte supărat pentru că nu mi-a ieşit nimic în joc, iar apoi am cedat nervos şi am făcut un gest pe care nu ar fi trebuit să-l fac niciodată şi care nu trebuie făcut de vreun jucător al Universităţii Cluj. Nu mi-am dorit niciodată să mă cert cu fanii Universităţii Cluj, ei sunt speciali şi au demonstrat acest lucru la fiecare meci jucat, atât acasă, cât şi în deplasare. S-a văzut acest lucru şi când jucam meciurile de pe teren propriu la Alba Iulia, Bistriţa sau Mediaş", spunea Machado într-un interviu acordat ZIUA de CLUJ.

La partida din această seară, brazilianul va lua loc pe banca de rezerve, însă fanii nu l-au iertat nici acum, cu toate că fotbalistul a cerut clemenţă. "Sper ca revenirea să fie un moment frumos, sper să nu fiu primit cu huiduieli. Am jucat cu Universitatea Cluj în liga a doua, am jucat şi în prima ligă şi «U» va rămâne în sufletul meu", a mai povestit Machado. Acesta a fost vândut Stelei în pauza de iarnă pentru 200.000 de euro plus mijlocaşul Dorinel Popa.

 

Etichete
Comenteaza