Made in Romania: Cinci jucători de la "U" scoşi la licitaţie prin concurs de oferte VIDEO

Made in Romania: Cinci jucători de la
Universitatea a anunţat în urmă cu puţine minute că administratorul judiciar al societăţii, Global Money Recovery IPURL, scoate la licitaţie cinci jucători ai clubului, prin concurs de oferte.

Din momentul în care societatea care administrează clubul de fotbal a intrat în insolvenţă, jucătorii au intrat în categoria active, astfel că au început să fie scoşi "la mezat", asemeni unor maşini sau imobile. Astfel, pe site-ul oficial al clubului, se anunţă organizarea unui concurs de oferte pentru vânzarea unui număr de cinci jucători: Paul Ţene, Roberto Iancu, Georgian Tobă, Bogdan Pătraşcu şi Alexandru Ţicrea. 

Clubul anunţă că doritorii pot trimite ofertele prin fax sau e-mail, iar data limită este 23 februarie 2013 în cazul primilor patru, respectiv 21 februarie (mâine) în cazul lui Ţicrea. 

Un caz similar s-a petrecut şi la Unirea Alba Iulia, alt club aflat în insolvenţă, care l-a scos la licitaţie pe cel mai talentat jucător, Eduard Schuller, acontat, până la urmă, de FC Vaslui, contra sumei de 30.000 de euro. 

Etichete
Comenteaza