Mai sunt bilete la "U" Jolidon - Gyor. Ce spun "studentele"

Mai sunt bilete la
1.100 de bilete din cele 2.350 scoase la vânzare pentru partida de mâine s-au vândut deja, conform oficialilor formaţiei "U" Jolidon.

Preţul unui tichet este de 15 lei, iar la meci şi-au anunţat prezenţa şi 300 de fani ai grupării maghiare, una dintre principalele favorite la câştigarea competiţiei. Carmen Cartaş, una dintre cele mai bune jucătoare în partida de debuta, de la Ljubljana, vrea să evolueze mâine în faţa unei săli arhipline.

Întâlnim o echipă valoroasă, cu jucătoare de lot naţional. Sperăm să câştigăm. Emoţii sunt, ca la orice meci. Publicul ne-a ajutat mereu, sper să o facă şi de această dată, deoarece un public ca şi aici nu găseşti nicăieri. Avem nevoie de susţinerea lor. Sper să obţinem împreună un rezultat bun", a declarat handbalista. Pe suportul publicului mizează şi antrenorul Gheorghe Covaciu, în încercarea de a realiza un rezultat istoric în faţa colosului din Ungaria. „Ne aşteaptă o partidă grea, din punctul meu de vedere, cu un adversar redutabil. Avem un program infernal cu care nu suntem obişnuiţi. Vom încerca să ne axăm pe apărare, chiar dacă în ultimele meciuri apărarea nu a mers aşa cum ne-am fi dorit. Am văzut meciul lui Gyor cu Podravka, dar nu a fost extraordinar. Cu ajutorul publicului, care îmi doresc să vină în număr cât mai mare la sală, sper să nu facem handbalul românesc de ruşine. Vom pregăti meciul cât mai bine. Pentru noi e şi acest trac de început, nu suntem 100% pregătiţi pentru Liga Campionilor. Vreau ca fetele să joace la nivelul lor şi să obţinem un rezultat bun. Mi-e mai frică de Lekici, decât de Gorbicz. Gorbicz e aceeaşi generaţie cu portarul nostru, Petroczi, se cunosc", a spus Gheorghe Covaciu.

Partida dintre „U" Jolidon şi Gyor, contând pentru grupele EHF Champions League, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30, în direct la Digisport 1.

 

Etichete
Comenteaza