Video Mamadou Thiam, un nou gol pentru "U" Cluj. Atacantul a lăudat suporterii liderului din Superligă

Mamadou Thiam, un nou gol pentru "U" Cluj. Atacantul a lăudat suporterii liderului din Superligă
| Foto: FC Universitatea Cluj

Senegalezul a înscris pentru a treia oară în actuala stagiune, în remiza "studenților" cu CS U Craiova, scor 1-1.

Nemulțumit că echipa sa a obținut doar un punct, Mamadou Thiam e totuși încântat că a reușit să își treacă încă o dată numele pe lista marcatorilor. Atacantul în vârstă de 29 de ani a ținut să laude fanii Universității Cluj, care au fost din nou aproape de echipă și i-au încurajat pe favoriți pe toată durata partidei.

"Ca atacant, ești întotdeauna fericit când marchezi. Dar când vrei să câștigi nu este suficient, însă e bine pentru încredere. Trebuie să continuăm pentru că știm că nu va fi tot sezonul așa. Trebuie să ne bucurăm de aceste momente și să sperăm că va dura cât mai mult.

Cred că toată țara știe ce suporteri avem. Suntem foarte mândri că îi avem alături de noi. Nu averm vreun secret, e doar muncă și încredere. Noi credem că putem realiza lucruri importante. Avem jucători, o echipă bună și asta este puterea noastră", a declarat Thiam.

După 10 etape scurse din sezonul regulat, Universitatea Cluj ocupă prima poziție în Superligă, cu 22 de puncte, 5 mai mult decât Oțelul Galați și 6 peste Dinamo și CS U Craiova, următoarele clasate.

Mamadou Thiam, cel care a revenit alături de "studenți" după un an petrecut în Golf, a contribuit din plin la parcursul bun al echipei clujene în actuala stagiune, cu 3 goluri și două pase decisive reușite în 9 apariții.

Comenteaza