Manea nu știe de oferta de la Galatasaray, dar nu exclude o plecare: "Vom vedea ce se va întâmpla în această săptămână"

Manea nu știe de oferta de la Galatasaray, dar nu exclude o plecare: "Vom vedea ce se va întâmpla în această săptămână"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul susține că nu a fost informat despre interesul formației din Turcia, care e în căutarea unui nou apărător lateral.

Galatasaray și-a vândut titularul din flancul drept al defensivei la Bayern Munchen și e în căutarea unui înlocuitor. Cristi Manea a fost identificat drept soluția ideală, însă jucătorul susține că nu știe nimic despre interestul turcilor. Cu toate acestea, Manea nu exclude un transfer.

"Nu știu nimic momentan, vom vedea. Nu am aflat nimic de la nimeni. Momentan sunt aici, vom vedea ce se va întâmpla în această săptămână", a explicat fundașul.

Manea, încântat de noul său antrenor

Internaționalul român a vorbit și despre sosirea lui Adrian Mutu și se bucură că are șansa de a colabora cu unul dintre idolii copilăriei sale.

"Mi-a plăcut de el ca jucător, îmi place și ca antrenor. Are idei foarte bune despre fotbal. A venit cu un impuls nou, de care chiar aveam nevoie. Ne-am revenit și sper să câștigăm și următorul meci.

E important să luăm cât mai multe puncte, să mergem în play-off, acolo se va decide campionatul. Adrian Mutu a schimbat atmosfera, este o onoare să fi antrenat de un asemenea nume", a declarat Cristi Manea.

Comenteaza