"Maraton" de meciuri pentru baschetbalistele de la "U"

Maraton de meciuri pentru baschetbalistele de la Universitatea Cluj: în cinci zile joacă un număr de cinci partide, în condiţiile în care majoritatea sportivelor au participat şi la un turneu U 23.

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a jucat cu BCM Danzio Timişoara sâmbătă, pierzând cu 50-68. Începând din ziua următoare echipa, alcătuită în majoritate covârşitoare din jucătoare foarte tinere, a participat la un turneu Under 23.

În primul meci clujencele au câştigat cu CSM Craiova, cu 70-49, în cel de-al doilea meci "U" Cluj a câştigat cu Danzio Timişoara. Ultimul meci a fost programat astăzi de la ora 13, cu Olimpia Bucureşti.

Echipa clujeană va disputa cel de-al cincilea meci din acest interval mâine, în cadrul Ligii Naţionale, cu CSM Oradea, echipă pe care clujencele au învins-o în turul campionatului.

"Am avut o comportare destul de bună în aceste zile, după înfrângerea cu Timişoara fetele s-au mobilizat şi au câştigat două meciuri. Cred că îl vom câştiga şi pe cel de azi cu Olimpia Bucureşti. Dar mai important este să ne impunem mâine, în partida cu Oradea. Le-am bătut la ele acasă în tur şi sperăm să o facem şi acum, pe teren propriu", a precizat managerul echipei de volei a "U" Cluj, Cornel Săftescu.

Universitatea Cluj se află în prezent pe locul 13 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 18 puncte, la egalitate cu CSM Oradea.

 

Etichete
Comenteaza