Marian Pană, apostrofat de fani la antrenamentul de aseară

Marian Pană, apostrofat de fani la antrenamentul de aseară

Circa 50 de suporteri ai Universităţii Cluj au venit aseară la antrenamentul formaţiei, pregătiţi să-l înjure pe managerul Marian Pană.

Aceştia i-au reproşat faptul că acceptă să i se impună anumiţi jucători în echipă, cu referire la folosirea lui Boşneag şi Buhuş în înfrângerea de la Braşov, şi i-au transmis să-şi dea demisia în cazul în care echipa nu se redresează în următoarele etape.

Tehnicianul a discutat preţ de 10 minute cu suporterii, încercând să le explice mutările pe care le-a făcut în meciul de duminică vs FC Braşov. “Pe Buhuş am decis eu să-l folosesc, aşa am considerat de cuviinţă, iar Boşneag nu e al treilea portar, aşa cum spuneţi voi. Pentru mine nu există asemenea clasamente. Aveţi dreptate să fiţi supăraţi. Sper ca în meciul cu FC Vaslui echipa să arate total altfel”, a replicat Pană. În etapa a treia a Ligii I, Universitatea joacă vineri, pe teren propriu, la Alba Iulia cu FC Vaslui.

După disputarea etapei a II-a, “U” ocupă locul 17-18 în clasament, fără nici un punct (golaveraj 2-5), la egalitate cu Sportul Studenţesc (3-6) şi Victoria Brăneşti (2-5).

Etichete
Comenteaza