Marian Pană: „Putem câştiga puncte numai prin modestie şi prin multă muncă”

Marian Pană: „Putem câştiga puncte numai prin modestie şi prin multă muncă”
Pentru a câştiga meciurile următoare jucătorii Universităţii Cluj trebuie să râmână cu picioarele pe pământ după rezultatele bune obţinute în prima parte a campionatului, să muncească în continuare şi să manifeste dăruire, a precizat antrenorul Marian Pană (foto), într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei clujene.
„Este o relaxare a jucătorilor după rezultatele bune de până acum şi sper să-i aduc cu picioarele pe pământ, să înţeleagă şi ei că putem câştiga puncte numai prin modestie şi prin multă muncă. Trebuie să ne schimbăm atitudinea şi să fim la fel cum am fost în meciurile pe care le-am câştigat”, a precizat Marian Pană, în interviul acordat pentru site-ul oficial al Universităţii Cluj.

„Încerc sa le induc (jucătorilor, n.red.) ideea cât se poate de reală că tot ce am făcut până acuma am realizat prin muncă şi prin dăruire. În continuare trebuie să plecăm de la premisa că forţa stă în grup şi atitudine”, a mai specificat tehnicianul.

Antrenorul Universităţii Cluj a declrata că obiectivul echipei este să câştige următoarele cinci meciuri de acasă, cu Victoria Brăneşti, Astra Ploieşti, Pandurii Târgu-Jiu, FCM Târgu-Mureş, respectiv FC Braşov.

După primele 10 etape din Liga I de fotbal, Universitatea Cluj se află pe locul 8 în clasament, cu 14 puncte. După o seire de victorii, inclusiv în deplasare la Dinamo şi la Unirea Urziceni, clujenii nu au reuşit să câştige ultimele trei meciuri (înfrângere în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, egal acasă cu CFR Cluj şi înfrângere, în deplasare cu Universitatea Craiova) şi au fost înfrânţi totodată într-un meci amical disputat ieri, cu Arieşul Turda.

Comenteaza