Martin Remacle s-a transferat în Polonia. Mesajul belgianului pentru "Șepcile roșii"

Martin Remacle s-a transferat în Polonia. Mesajul belgianului pentru "Șepcile roșii"
| Foto: FC Universitatea Cluj

MIjlocașul în vârstă de 26 de ani va juca în noul sezon alături de un fost coleg de la Universitatea Cluj.

Martin Remacle s-a alăturat "studenților" în ianuarie 2022 și deși începutul aventurii sale la Cluj a fost complicat, treptat belgianul s-a impus în primul 11 și a devenit unul dintre favoriții tribunelor. Cu toate acestea, mijlocașul era împrumutat de la FC Botoșani, iar noua stagiune nu va începe cu el în alb și negru, ci în roșu și galben.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani va juca în prima ligă din Polonia, la Korona Kielce. La noua sa formație, Remacle va fi coleg cu un fost "student" Marius Briceag, dar și cu un alt român, Ronaldo Deaconu. După ce mutarea a fost oficalizată, Martin Remacle a ținut să transmită un mesaj Universității Cluj și fanilor.

"A fost o onoare să joc pentru acest club. Încă din prima zi am simți că ceva bun se va întâmpla. Prima dată că am jucat pe Cluj Arena mi-am dat seama că sunt acasă și am jucat fiecare meci ca și cum ar fi fost ultimul.

Tuturor colegilor pe care i-am avut vreau să le mulțumesc pentru momentele petrecute împreună, indiferent dacă au fost bune, rele sau triste. M-au ajutat să mă dezvolt ca om și ca fotbalist.

Vreau să mulțumesc staff-ului, lui Erik Lincar, lui Ioan Ovidiu Sabău, preparatorilor fizici, fizioterapeuților, doctorilor și oamenilor din club. Va mulțumesc pentru cât ați contribuit la la șederea mea în Cluj!

Dragi suporteri, vă mulțumesc pentru toate mesajele! Nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscător sunt. De fiecare dată când am jucat pe Cluj Arena mi-ați dat o putere incredibilă. Nu a fost ușor pentru mine la început, însă singurul lucru care nu s-a schimbat pe parcurs au fost încurajările voastre.

Așa am înțeles de ce U are cei mai buni suporteri din România. Sunt trist din cauză că plec, dar dacă am învățat un lucru de la voi, acela e că trebuie să joc întotdeauna cu inima, să lupt pentru familie și pentru culori.

Este timpul pentru o nouă provocare, dar îmi doresc să ne revedem curând și vă transmit un MULȚUMESC. Întotdeauna alb și negru! Îmi va fi dor de voi! NUMAI U!", a scris mijlocașul pe Instagram.

În perioada petrecută la Universitatea Cluj, Martin Remacle a marcat 6 goluri și a oferit 3 pase decisive în 44 de apariții, a obținut promovarea în Superligă alături de "studenți" în 2022 și a jucat finala Cupei României în 2023.

Comenteaza