Max Nicu şi-a găsit echipă

Max Nicu şi-a găsit echipă
Fostul jucător al Universităţii Cluj Maximilian Nicu a reuşit să se transfere la o echipă din prima ligă din campionatul Ciprului.

Aris Limassol este noua echipă a fostului mijlocaş al "studenţilor". La finalul campionatului trecut conducerea Universităţii a decis să nu-i mai prelungească contractul. Aris a fost înfiinţat în anul 1930, culorile clubului sunt alb-verde şi îşi dispută partidele de acasă pe un stadion cu o capacitate de 13.331 locuri.

În componenţa lotului se regăsesc mai mulţi străini: trei brazilieni, un argentinian, un olandez, un italian, un suedez, un finlandez, un nigerian şi un fotbalist din Capul Verde. Clubul cipriot a terminat ediţia trecută de campionat pe poziţia a 12-a, cu 31 de puncte.

18 februarie 2014 este data la care a debutat la Universitatea în jocul contra Stelei din deplasare încheiat cu scorul de 2-0 pentru bucureşteni.  

Max a marcat două goluri în cele opt meciuri jucate în tricoul alb-negrilor şi a dat două assist-uri.

Golurile fostului mijlocaş al "studenţilor" au fost decisive pentru salvarea echipei de la retrogradare: a înscris în deplasare pentru victoria cu 2-1 contra Poli Timişoara în minutul 84 şi acasă în partida cu FC Vaslui în minutul 12, încheiată cu scorul de 1-0 pentru clujeni.

Maximilian Johannes Ștefan Nicu

Data naşterii: 25 noiembrie 1982, Prien am Chiemsee

Vârsta: 31 ani

Înălţime: 1,85 m

Post: mijlocaş

Echipe la care a evoluat: Unterhaching, Rot-Weiss Erfurt, Wehen Wiesbaden, Wacker Burghausen, Wehen Wiesbaden, Hertha Berlin, SC Freiburg, TSV 1860 Munchen, Universitatea Cluj

Are trei selecții la echipa națională a României.

Comenteaza