Meci cu unul dintre cele mai slabe atacuri din serie. "U" joacă în weekend cu Viile Dejului

Meci cu unul dintre cele mai slabe atacuri din serie.
Cu un succes în partida de sâmbătă, "Șepcile roșii" vor înregistra a noua victorie din actuala stagiune și a șasea de pe teren propriu.

">

"U" Cluj va întâlni sâmbătă, 29 octombrie 2016, pe arena din Parcul Central, AS Viile Dejului, în runda cu numărul 11 din Liga a IV-a. În cele nouă jocuri disputate până acum, elevii lui Marius Popescu "Papi" nu au pierdut niciun meci.

Universitatea a obținut opt victorii și o singură remiză, 2-2 cu Sticla Arieșul Turda. În prima etapă, "studenții" au stat. Sâmbăta trecută, "U" s-a impus cu 2-1 în fața celor de la CS Florești. Golurile au fost înscrise de Brian Lemac și Dorin Goga, respectiv Daniel Cucuruzan.

Viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" are un atac slab, cu doar 13 goluri marcate și 20 primite. În ultima rundă, dejenii au învins acasă cu 2-0 Vulturul Mintiu Gherlii. Viile Dejului ocupă în acest moment locul 11, cu 7 puncte.

"U" Cluj se menține pe prima poziție, cu 25 puncte și un golaveraj de 47-5. "Alb-negrii" au cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din campionat. Cu un succes în partida de sâmbătă, "studenții" vor înregistra a noua victorie din actuala stagiune și a șasea de pe teren propriu. Golgheterul actual al echipei este Brian Lemac, cu 11 reușite.

"U" Cluj - AS Viile Dejului se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza