Meci de "totul sau nimic", astăzi, pentru "U" Jolidon. Miza: Cupa Cupelor

Meci de
Fără şanse de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin "U" Jolidon îşi joacă astăzi ultima şansă de a accede măcar în Cupa Cupelor, unde pot ajunge dacă încheie pe locul 3.

"U" Jolidon va da piept de la ora 16.30, în Sala Sporturilor "Horia Demian" cu Krim Meractor, în cadrul celui de-al cincilea meci din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

"Sperăm la Cupa Cupelor, unde putem ajunge dacă ocupăm locul 3. Avem şanse, ne vom lupta practic cu Krim pentru asta. Aşteptăm oamenii la sală", a menţionat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al echipei de handbal feminin "U" Jolidon.

Dacă vor reuşi să învingă clujencele vor trece pe locul al 3-lea şi aşteaptă ultimul meci din grupă, când vor întâlni în deplasare Gyor, însă unguroaicele, calificate deja, ar putea avea asigurat deja atunci primul loc.

De celaltă parte Krim speră la o victorie, corborată cu o înfrângere a celor de la Podravka cu Gyor, astfel încât încât în ultimul meci ar putea obţine calificarea în grupele principale, dacă le-ar învinge clar pe croate.

Situaţia în grupa B est următoarea:
Gyor - 8 puncte
Podravka - 6 p
Krim - 2 p
"U" Jolidon Cluj - 0 p

Următoarele meciuri:
"U" Jolidon - Krim
Podravka - Gyor

Gyor - "U" Jolidon Cluj
Krim - Podravka

 

Comenteaza