Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj. “Feroviarii”, obligați să câștige returul cu Astana

Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj. “Feroviarii”, obligați să câștige returul cu Astana
| Foto: facebook.com/fcastana.kz

Campionii trebuie să întoarcă un deficit de un gol, în fața unei formații pe care Dan Petrescu o consideră cea mai puternică pe care a întâlnit-o în cele două mandate ale sale pe banca formației din Gruia.

CFR Cluj se pregătește de cel mai important meci din noul sezon. Echipa clujeană primește vizita Astanei, formație ce s-a dovedit a fi prea puternică în manșa tur a întâlnirii. Kazahii pornesc cu prima șansă în partida de la Cluj, iar Dan Petrescu este pesimist în ceea ce privește șansele de calificare. Nici startul de sezon nu îi avantajează pe clujeni, care nu au reușit să câștige în primele trei întâlniri ale stagiunii.

Dacă CFR Cluj a jucat la finalul săpămânii și a reușit doar un egal cu Poli Iași, formația din Kazahstan nu a evoluat în weekend pentru a avea mai mult timp de antrenament înaintea duelului cu “feroviarii”. Deși Dan Petrescu a odihnit câțiva titulari în partida de campionat, oboseala acumulată în primele meciuri ar putea reprezenta un factor important.

Singurul avantaj al formției din Gruia în partida cu Astana ar putea fi ora de disputare a partidei. Jocul este programat la 21:00, după miezul nopții în Kazahstan. Jucătorii Astanei ar putea fi bulversați de diferența de fus orar, în timp ce clujenii ar putea profita.

Jocul va fi condus de o brigadă din Austria, cu Alexander Harkam la centru, în timp ce asistenți vor fi Andreas Witschingg și Andreas Staudinger. Arbitrul de rezervă este Christian-Petru Ciochirca, un oficial cu origini în România.

Partida dintre CFR Cluj și Astana, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor se va disputa astăzi, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza