Meciul "U"- CFR se joacă!

Meciul
În urmă cu puţine momente TAS a înştiinţat cele două cluburi ce fac obiectul litigiului că meciul reprogramat de Comisia de Disciplină a LPF pentru această seară, de la ora 21:30, se va juca aşa cum a fost programat.

Amintim, derby-ul Clujului a fost suspendat în minutul 27, după ce Cadu, căpitanul "feroviarilor", a transformat un penalty, şi s-a îndreptat spre galeria Universităţii, pe care a incitat-o. Portarul "şepcilor roşii", Mircea Bornescu, i-a aplicat o corecţie fizică, moment în care ambii jucători au fost eliminaţi de pe teren. În urma scandalului creat, în care au fost implicaţi mai mulţi jucători de la ambele echipe, arbitrul Alexandru Tudor a decis ca meciul să fie suspendat.

Vezi aici toate momentele şi declaraţiile oficialilor după incidente.

UPDATE ora 13.40:

"Ne bucurăm că se joacă, aşa cum e şi normal. Suntem pregătiţi de meci", a declarat Felix Grigore, preşedinte CA al FC Universitatea Cluj.

UPDATE ora 13.53:

"Nimic nu e corect. Totul e greşit, fals şi cu rea intenţie. Sincer, mă aşteptam la această decizie. Le-am spus băieţilor să fie concentraţi, că mă aştept la această decizie. Sper să fie concentraţi, dorinţa de a fi campioni e mult mai mare. Sunt multe lucruri în neregulă la comisii. Vom câştiga o partidă din două cu siguranţă. E un meci programat nefericit pentru noi. Jucând la ora 20 duminică, nu se vor împlini 48 de ore, deci iarăşi e încălcat un articol din regulament" a spus Iuliu Mureşan la Digi Sport.

 

 

Comenteaza