Merg în „Giuleşti” fără doi titulari

Merg în „Giuleşti” fără doi titulari
Lotul Universităţii va decola mâine, de pe Aeroportul Internaţional, pentru ultimul meci din afara Clujului din acest sezon. „Studenţii” vor juca luni, de la ora 19:30, contra Rapidului, într-un duel al echipelor lăsate fără licenţă de FRF, dar care-şi caută dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Antrenorul Ionel Ganea nu va putea conta pe doi dintre jucătorii săi de bază, Emil Ninu şi Dan Bucşa fiind suspendaţi pentru acest joc.

Ninu va sta o etapă din cauza cumului de cartonaşe, în timp ce mijlocaşul central va ispăşi o rundă de suspendare după eliminarea din meciul cu CSMS Iaşi. Până la eliminarea contra moldovenilor, Bucşa era singurul „student" integralist în acest retur, mijlocaşul originar din Dej bifând 90 de minute în fiecare etapă disputată în 2013. Deşi a recunoscut că-i este greu să-şi motiveze jucătorii, având în vedere situaţia la nivelul licenţierii, Ionel Ganea a declarat că va încerca să obţină maximum din cele trei meciuri rămase până la finalul sezonului. „Mai sunt 3 etape şi nu era normal să se anunţe acum. Pentru mine va fi foarte greu cu băieţii, va fi greu să-i motivez. Mai sunt trei meciuri şi pentru noi ajunge un punct să ne salvăm de la retrogradare. Eu vreau să câştig tot, joc fiecare meci la victorie", a declarat Ionel Ganea, la finalul meciului cu CSMS Iaşi.

Până la finalul campionatului, „U" va mai juca cu Rapid Bucureşti, în deplasare, urmând ca apoi să rămână în Cluj pentru duelurile cu Petrolul Ploieşti, de pe Cluj Arena, şi CFR, de pe „Dr. Constantin Rădulescu". Practic, „U" se poate salva de la retrogradare încă din această etapă, indiferent de rezultatul din „Giuleşti", dacă Chiajna pierde în Gruia, iar CSMS Iaşi şi CS Severin nu iau câte trei puncte cu Gaz Metan Mediaş, respectiv Gloria Bistriţa.

Etichete
Comenteaza